Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

Українське масло

Re: Українське масло

А в нас продається масло, виробництва Літин (Вінницька обл.).
Смачнішого немає.)))
Але дочка казала, що не бачила такого в Києві.
це правда, намагаємося брати тільки літинські молокопродукти, у них все-все дуже гарної якості, до речі, я нещодавно спробувала сирокопчені ковбаси літинського ж м'ясокомбінату, дуже смачні, рекомендую!
   
Re: Українське масло

та галимое масло определить проще пареной репы, жмешь пальцами на упаковку, если мягкое, стопудово, что то не масло.
Да напевно шось не так. Бо коли домашнє масло натискаєш, воно теж м"яке.
   
Re: Українське масло

Да, народ, хто не пробував літинського масла, рекомендує тут всяку всячину.)))
   
Re: Українське масло

масло, виробництва Літин
отаке? Білозгар в трикутнику? треба буде спробувати
   
Re: Українське масло

настоящее сливочное масло  - только из сливок, сладких или прокисших.

покупаете масло Президент, едите, а потом попробуйте есть что-то из наших))
ще не чув аби з сливок робили масло :facepalm:
   
Re: Українське масло

президент не делает масло в украине

ДП "Лакталис - Украина"
03062, г.Киев, ул.Эстонская 120 - марка Президент и не только масло.
   
Re: Українське масло

отаке? Білозгар в трикутнику? треба буде спробувати
Показати зображення...Показати зображення...

 Воно. Іноді беру нарозвіс.
   
Re: Українське масло

ще не чув аби з сливок робили масло :facepalm:
А з чого роблять масло?
   
Re: Українське масло

не споживаю вершкове масло
   
Re: Українське масло

То яке ж масло слід купувати?

А яка різниця? Якщо на смак нормальне - то в чому проблема?
   
Re: Українське масло

А з чого роблять масло?
з сливок?
   
Re: Українське масло

ще не чув аби з сливок робили масло :facepalm:

ну з вершків, перепрошую))
   
Re: Українське масло

ще не чув аби з сливок робили масло :facepalm:

Пля гонта, не ганьбись  :facepalm1:

Пропоную експеримент. Налий десь пів-банки вершків або сметани. І бовтай ту банку без кінця хвилин 40.....
   
Re: Українське масло

запутався
масло люстдорф можна їсти?
Показати зображення...Показати зображення...

херня, як на мене.
   
Re: Українське масло

ДП "Лакталис - Украина"
03062, г.Киев, ул.Эстонская 120 - марка Президент и не только масло.
ну и?дочка зарегистрирована.есть заводы в Николаеве и Павлограде.масло импортируют из Франции.сделать фотку,прямо сейчас?
   
Re: Українське масло

а чули як москалі на наші вершки кажуть?

- сліііівкі. Повбивав би)
   
Re: Українське масло

А яка різниця? Якщо на смак нормальне - то в чому проблема?
та в том,что толковый технолог из говна и химии,сделает такую конфетку,что пальчики оближешь :)
   
Re: Українське масло

Пля гонта, не ганьбись  :facepalm1:

Пропоную експеримент. Налий десь пів-банки вершків або сметани. І бовтай ту банку без кінця хвилин 40.....
то ти бовтай :lol:
а в мене вдома в україні є такий інструмент
   
Re: Українське масло

ну и?дочка зарегистрирована.есть заводы в Николаеве и Павлограде.масло импортируют из Франции.сделать фотку,прямо сейчас?

Импортируют или экспортируют? Потому что вот что на их сайте пишут :

Мы рады сообщить, что во вторник 29 декабря 2015 года, Европейская Комиссия опубликовала решение включить 10 Украинских молочных предприятий , среди которых заводы компании "Лакталис" в Николаеве и Павлограде, в официальный лист экспортеров в страны ЕС. Решение вступает в силу с 10.01.16г.
   
Re: Українське масло

Пля гонта, не ганьбись  :facepalm1:

Пропоную експеримент. Налий десь пів-банки вершків або сметани. І бовтай ту банку без кінця хвилин 40.....
то он тролит. з вершків тре казати :gigi:
   
Re: Українське масло

Импортируют или экспортируют? Потому что вот что на их сайте пишут :

Мы рады сообщить, что во вторник 29 декабря 2015 года, Европейская Комиссия опубликовала решение включить 10 Украинских молочных предприятий , среди которых заводы компании "Лакталис" в Николаеве и Павлограде, в официальный лист экспортеров в страны ЕС. Решение вступает в силу с 10.01.16г.
конкретно масло из Франции.поэтому и цена привязана к евро и сейчас стоит дороже 50 ти гривен
   
Re: Українське масло

все робилось просто хоч довго
молоко вливалось до баньки,баньку опускалось на шнурку до криниці
потім за добу витягалось баньку з криниці,зливалось сметану яка відділилась від молока щоб скисла
коли сметана скисла вливалась до масельниці де довго і нудно треба було мастурбувати патиком
відділені грудки масла формувались в оселку а маслянку пили з смаженою бульбою
   
Re: Українське масло

конкретно масло из Франции.поэтому и цена привязана к евро и сейчас стоит дороже 50 ти гривен
Доречі про ціну. Франція виходить вдвічі дешевше. Пачка 200 грам совається по холодільнику (Є) десь зо два тижні, а наше за три дні вимазують любітєлі на бутерброди, бо його скільки не намаж, а смаку нема.
   
Re: Українське масло

если масло, полежав ночь в холодильнике (не в морозилке!) на утро остается мягким и сразу хорошо мажется на хлеб, то это не масло, а хуйня на растительных жирах. Есть у нас такие, что твердеют при замерзании настолько, что крошится, когда его режешь?
   
Re: Українське масло

та в том,что толковый технолог из говна и химии,сделает такую конфетку,что пальчики оближешь :)

Ну так і нормально. До речі кажуть шо той маргарин хімічний краще для здоров'я чим натуральне масло.
   
Re: Українське масло

допизділись
вечеря :lol:
   
Re: Українське масло

Питання тільки у вашій (не)компетенції. Растительные трансжиры-это насыщенные жиры и они вредны. Прохо усваиваются, в отличие от молочных.

 :facepalm1:
Ти напевне прогулював уроки хімії в школі.
Насичені жири не бувають транс- чи цис- в принципі, бо вони насичені.
Ненасичені можуть бути транс або цис. Рослинні ненасичені жири завжди цис.
 Транс виникають, як побічний продукт неповного гідрування ненасичених жирів.
   
Re: Українське масло

допизділись
вечеря :lol: Показати зображення...
убери бутерброд,помидоры оставь и добавь два шматка битка,в свежемолотом перце з соллю.смачного,панове .а,еще багет с базиликом,томатом и фетой(tu)  :gigi:
   
Re: Українське масло

сьогодні сира не їм
вихідний
завтра буде горгонцола
післязавтра чеддер
   
Re: Українське масло

допизділись
вечеря :lol: Показати зображення...

Якась неправильна у тебе дієта, купа сала + масло+хліб?
Ти намагаєшся розтовстіти?
   
Re: Українське масло

Ти напевне прогулював уроки хімії в школі.
Насичені жири не бувають транс- чи цис- в принципі, бо вони насичені.
Ненасичені можуть бути транс або цис. Рослинні ненасичені жири завжди цис.
 Транс виникають, як побічний продукт неповного гідрування ненасичених жирів.
Да, химию я подзабыл, каюсь. Но вот парадокс, я со своей подзабытой химией делаю верный вывод о вреде трансжиров, а ты, химик-любитель видно не до конца прочел раздел википедии о трансжирах. :rotate:
   
Re: Українське масло

масло їм раз в місяць..чайну ложку до пєльмєнів
купую Молокію
   
Re: Українське масло

Да, химию я подзабыл, каюсь. Но вот парадокс, я со своей подзабытой химией делаю верный вывод о вреде трансжиров, а ты, химик-любитель видно не до конца прочел раздел википедии о трансжирах. :rotate:

 :facepalm1:

Ти напевне і воду купуєш лише ту на якій висить етикетка "Без ГМО"?
   
Re: Українське масло

Якась неправильна у тебе дієта, купа сала + масло+хліб?
Ти намагаєшся розтовстіти?
десь ти ту сало ввидів? :facepalm:
   
Re: Українське масло

Да напевно шось не так. Бо коли домашнє масло натискаєш, воно теж м"яке.
все так. домашнє -то домашнє...воно може бути м'яким за рахунок недосконалої аматорської технології в домашніх умовах.(змістує забагато вологи, або недобите)

справжнє вершкове масло з холодильника, навіть, крошиться. ви його не зможете намазати на хліб.
зате на жарі, в теплі - справжнє масло пливе -танє. я пам'ятаю, як моя бабуся влітку заливала масло водою - холодильника не було в хаті.

на відміну від рослиного, яке на холоді і на жарі тримає майже одну консистенцію -не замерзає, і не тане.

Останнє редагування: 28 липня 2016 22:17:54 від эЛКа
   
Re: Українське масло

херня, як на мене.
так, є смачніші бренди. але і це їсти можна.)
   
Re: Українське масло

ну раз рекомендують ферму, то вставлю зображення


Останнє редагування: 28 липня 2016 22:29:54 від тарадайка
   
Re: Українське масло

Здрастє, так про "Ферму" якраз і пишуть, що фільсифікат
   
Re: Українське масло

ще дам пораду, яку ніхто не просив.  :)
яким би бренд гарним не був -не забувайте дивитися на СТРОК придатності. а краще -вдкрийти клаптик обгортки і подивіться очима на поверхню масла.
воно має бути білим(або сливочного кольору), без жовтого старого нашарування.
Смачного..)))


   
Re: Українське масло

Здрастє, так про "Ферму" якраз і пишуть, що фільсифікат
от же ж
то виявляється 73% не якісне, а фупчики рекламують 82.5%
оновив картинку
   

Цю тему переглядають:

0 Користувачів і 1 гість
 
Повна версія