Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

Баги, странности и переделки ФУПа (пополняется в клубе)

Було б зручно мати доступ до меню, оцього ось:

Перейти до списку форумів » Список тем » Нова тема

і внизу  сторінки. А то, щоб повернутись до списка тем (мабуть переліку?), треба, кхгм,  робити скролінг...
   
Баг при створенні опитування
При створенні опитуванні можна додати не більше 5 варіантів, при редагуванні - не більше одного за один раз. Інші додані варіанти з'являються в формі, але не з'являються на сторінці форуму після завершення операції створення чи редагування опитування.
Причина бага - в зайвих подвійних лапках в коді HTML-сторінки.
setOuterHTML(document.getElementById('pollMoreOptions'), '<tr><td>Відповідь ' + pollOptionNum + '<' + '/td><td><input type="text" name="options["' + pollOptionNum + ']" id="options-' + pollOptionNum + '" value="" size="50" tabindex="' + pollTabIndex + '" /><' + '/td><' + '/tr><tr id="pollMoreOptions"><td><' + '/td><td><' + '/td><' + '/tr>');

Останнє редагування: 11 жовтня 2014 12:00:24 від Мешканець дороги
   
Баг при створенні опитування
При створенні опитуванні можна додати не більше 5 варіантів, при редагуванні - не більше одного за один раз. Інші додані варіанти з'являються в формі, але не з'являються на сторінці форуму після завершення операції створення чи редагування опитування.
Причина бага - в зайвих подвійних лапках в коді HTML-сторінки.
setOuterHTML(document.getElementById('pollMoreOptions'), '<tr><td>Відповідь ' + pollOptionNum + '<' + '/td><td><input type="text" name="options["' + pollOptionNum + ']" id="options-' + pollOptionNum + '" value="" size="50" tabindex="' + pollTabIndex + '" /><' + '/td><' + '/tr><tr id="pollMoreOptions"><td><' + '/td><td><' + '/td><' + '/tr>');
ні, причина не в лапках
Розбираємось
   
ні, причина не в лапках
Розбираємось
Пробачте, я забув виділити червоним лапки, які зайві. Вже відредагував повідомлення. Це очевидна помилка, хоча не знаю, чи є ще помилки.
   
А неможливість авторизуватись в коментарях на УП з ніком і паролем форуму це баг?
 Бачу на УП тільки авторизацію (реєстрації немає)...
коментарі на УП та форум не пов'язані поміж собою. Наразі техслужба обмірковує доцільність такої функції
   
Пробачте, я забув виділити червоним лапки, які зайві. Вже відредагував повідомлення. Це очевидна помилка, хоча не знаю, чи є ще помилки.
я прибрав їх, але причина в іншому
розбираємось
розібрався, опитування відремонтовані

Останнє редагування: 12 жовтня 2014 14:20:41 від rastamanchik
   
Тепер тикабельно



зеленим помічені хто онлайн (можна відсортувати)
також натиснувши на індикатор можна відправити особисте повідомлення
також працює пошук по юзерях

якщо біля юзеря є значок імейлу, можна йлму відправити листа на пошту. ця можливість вмикається у вашому профілі

   
коментарі на УП та форум не пов'язані поміж собою. Наразі техслужба обмірковує доцільність такої функції
...додайте функцію і перевірте доцільність практикою... В разі порушення Правил завжди можете заблокувати й викинути порушника відразу з УП і форуму.
   
Ник Елена
   
Растаманчик, можно попросить полезное?
В этом движке есть возможность выдалив текст сделать CTRL B и сделать текст болдом.

А на ФУПе этого нет, к сожалению...
   
Хочу звернути увагу не на технічні, а на організаційні "БАГи" форуму.
На форумі є 21600 сторінок одних тільки назв тем, які живуть в одному розділі "Клуб ФУП". Тема живе наверху такого фоліанту тем в основному кілька годин (часто штучно, порожніми постами, тему затримують вверху).
Пропоную організувати на форумі розділ для важливих і актуальних тем, які б створювались на базі аналітичних матеріалів, розміщених на УП. Або закріпляти такі теми наверху існуючого розділу. Створювати такі теми може модератор або самостійно, або розглянувши пропозицію учасника форуму.
Ось конкретна пропозиція. На УП є цікавий матеріал Мажоритарні маневри на межі фолу з аналізом по округам, який часто не відповідає реаліям. Ось цитати з відповіді мені автора вказаного матеріалу: "...Аналіз, який ми провели і візуалізували, є формальним - і базується на даних ЦВК. ... Ми б із задоволенням проаналізували матеріали, які стосуються неформальних домовленостей і підтримки, але, на жаль, відсутні надійні і перевірені джерела інформації, які б давали дані по всіх 213 округах...". В моєму окрузі №36 реальна ситуація змальована в двох запитаннях на УП (№1 і №2). А яка політична сила реально тягне в Раду сепаратиста сповіщає не ЦВК, а ось цей БІГБОРД.
Розміщення теми "аналіз мажоритарки" на базі матеріалу Моніторингово-аналітичної групи "Цифра" зверху розділу дало б можливість учасникам форуму до виборів проаналізувати мажоритарку в своїх округах (а можливо і скорегувати свої партійні вподобання). Надіслані форумчанами дані дали б можливість аналітичним групам будувати аналітику на реальних фактах і допомогли б обєктивно оцінити результати партійних "неформальних домовленостей" вже після виборів. Що корисно і учасникам, і УП, і аналітикам...
   
Сделайте функцию что бы автор ветки мог сам ее удалить .... бывает что случайно одно и тоже событие дублируется массой веток ....
   
Сделайте функцию что бы автор ветки мог сам ее удалить .... бывает что случайно одно и тоже событие дублируется массой веток ....
нет
потому что при этом удалятся посты других допысувачив, которые уже отметились в этой ветке
имхо, лучше при этом через доповидь попросить модераторов ветку закрыть или соединить с аналогичными, более ранними

как правило, модеры сейчас так и делают
   
Будь ласка, після "список тем" продублювати знизу меню: "Клуб ФУП|ФОТО|Економіка|АвтоФорум|Вільне спілкування|Все про мову...|Про Росію, Грузію...|Адмінфорум|Банлист"

Щоб не перемотувати нагору кожного разу...
   
при нажатии "помитити прочитаним" - выкидывает в клуб
НАДО: чтобы оставляло в той же ветке + продублировать эту кнопку сверху (раньше она была, сейчас нет)
   
При спробі змінити повідомлення виникає протиріччя:

Підпис:
Підпис відображається внизу кожного Вашого повідомлення. Ви також можете використати BBС код і смайли.

 Наступна помилка виникла при спробі зберегти Ваш профіль:
    You are not allowed to use any smileys within your signature.


або

 Наступна помилка виникла при спробі зберегти Ваш профіль:

    The following BBC is not allowed within your signature: abbr, acronym, anchor, b, u, bdo, black, blue, center, code, color, youtube, email, flash, font, ftp, glow, green, html, hr, i, img, iurl, left, li, list, ltr, me, move, nobbc, php, pre, quote, red, right, rtl, s, shadow, size, sub, sup, table, td, time, tr, tt, url, white.

   
При спробі змінити повідомлення виникає протиріччя:

Підпис:
Підпис відображається внизу кожного Вашого повідомлення. Ви також можете використати BBС код і смайли.

 Наступна помилка виникла при спробі зберегти Ваш профіль:
    You are not allowed to use any smileys within your signature.


або

 Наступна помилка виникла при спробі зберегти Ваш профіль:

    The following BBC is not allowed within your signature: abbr, acronym, anchor, b, u, bdo, black, blue, center, code, color, youtube, email, flash, font, ftp, glow, green, html, hr, i, img, iurl, left, li, list, ltr, me, move, nobbc, php, pre, quote, red, right, rtl, s, shadow, size, sub, sup, table, td, time, tr, tt, url, white.


смайли і картинки вимкнені
тільки 2 строчки тексту до 300 символів
текст потім поправлю
   
Щойно у дописі система автоматично додала гіперпосилання до слова "кредит". На москальський сайт :) Це баг чи фіча?

Ось у цій гілці: http://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=801793.msg14880418#msg14880418

До речі, тут теж так :)

кредит, "кредит". Довелося писати "крeдит"

Залишу код для історії:
Цитувати
a href="http://cityadspix.com/tsclick-LJQY7LTP-NKHEQCIP?&sa=6&sa1=&sa2=&sa3=&sa4=&bt=20&pt=9&lt=2&tl=1&im=MTUyNS0wLTE0MTU5OTQ2OTQtMTQ4NzExMzc%3D&kw=%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%82%2C%20%22%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%82" target="_blank" alt="binbank.ru" title="binbank.ru" style="">кредит, "кредит</a"


Останнє редагування: 14 листопада 2014 21:48:12 від Navas
   
Годинник ФУПа відстає від актуального часу на 8 хвилин.
   
Щойно у дописі система автоматично додала гіперпосилання до слова "кредит". На москальський сайт :) Це баг чи фіча?

Ось у цій гілці: http://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=801793.msg14880418#msg14880418

До речі, тут теж так :)

кредит, "кредит". Довелося писати "крeдит"

Залишу код для історії:
шукайте вірусню на своєму компі
   
шукайте вірусню на своєму компі

Так, бачу, що таке твориться і на інших сайтах. Антивірус наразі не знаходить. Буду ще дивитися. Може, якийсь додаток у Фаєрфоксі?
   
відремонтовано кнопку "відповісти в приват" (гратуляції полосату).
   
rastamanchik Написав:
-------------------------------------------------------

> select зручно

Совершенно не представляю кому и зачем здесь нужен такой функционал.

> причешу щоб був в стилі цитати

Да проще сделать "как раньше" и всё.
   
а списки і таблиці не плануються?
   
Поменяйте (Сторiнки: 123) на (стр:123)
   
Поменяйте (Сторiнки: 123) на (стр:123)
нащо?
   
нащо?

Экономия пространства в названии тем
   
И сделайте автошрифт для фаблетов
   
а можна посортувати Користувачів Online по алфавіту?
   
а можна посортувати Користувачів Online по алфавіту?
белый треугольничек видишь?


можно сортировать каждый столбец, просто кликни на заголовок
   
не зрозумів, можна, чи ні

посортувати той список користувачів, що внизу сторінки по алфавіту
   
не зрозумів, можна, чи ні
можно
и по дате тоже можно
и по числу сообщений
и по статусу/активности
и от а до я, и наоборот

просто кликни по нужному заголовку (столбцу)
   
йожа, я не хочу клікати по "Користувачі Online", не про те мова взагалі
мова про те, щоб відсортувати
Цитувати
тарадайка, Ирокез, alejandro, Дід Панас, Андерс, Анатоль, ricardo, Reader2, OldBoy, desperado, SOUTH BLOOD, Net, dorje, Richo, KitKat, IceMan, Devergo, pepta, lts, Pazelya, Bit, КОД, valet, alexis_old, samuray, Seroga, -bas-, Скептик, blackbox, forever young, Пес, fam, Изя Шниперсон, Vera, romuluss, БМП-2, KingSolomon, Ice9192, Taras, zhad, Doctor, DeMoney, Донбасянин в экзиле, Alisa, Серяк, vertex, anri, celtic, ЧАВОТО, Z_, дурнык, bondar, Pipa, Morrison, Ксю Оромон, eact, Andrew1, rastamanchik, Ant, PRom, Наффi, vadym, Navas, contoso, sansej, d2alex, purchaser, Profilaktik, Добрий день, germ, Bor, Grum, Alex303, Alex_A, v10, Ph.D. Olkam, oiler, mantagio, Tom, DENasaurus, ночное коте, д-р Стравинский, MATPOC, villar, kuvige, vigors, sklm, Макарыч, pirat, Юрий29, Jeronimo, Slava Ukraini, Крам, Фриць, alex_kiev, Asi, Ruza, Фил Эспозито, Ключник, ZuyN, Eugnat, Yegor, Renegade, _ОДЕССИТ_, Freelander, Старийдома, Болукан, Meanmen, vse_bude_dobre, Ант13, vorona, qwesty, Vint, planken, Nothing7, livandovy4, SergeyL, nobunaga1, Груздев, Айдар, vg77, _GP_, Веселый Окунь, steol, Чжан, qaqy, Zayac, tyv, nikolay, Doping, Юрей111, rehlkm, Ukraine, Guruken, pent@gon, muliar, МирнийКиев, Веик, Vektor, Яска, mksov, Ali(UA), BackUp, Nik02121971, milkman, Karma Police, Via, manolo, Сметана, Dante777, yomayo, Мастер, Міша Рис, D2R2, Akorney, Banzay, A.M., ЧАР, Wizi, NUNU, conspirator, ronchi, 0l, EZelenyk, schoolboy, Potato, Helg, Sheir, Lecturer, yopt, Darkwalker, badyle, bud-bat, Юрий, ane4ka, Мочалочка, Старий знайомий, lituanier, Cherkachanka, luche, BaoBab, Saaber, Rocket_Ua, kachmar, мавка, vova_lviv, myth, dsr, romb, Топка, Decyk, kubanets, ProstoMax, Ragul, psarantonis, Smirnov, hugo, Politreader, LampoGaz, k.a.n.15, Savona, stargooner, Sceptic_old, AG, garri, TrRs, Phileas Fogg, dvEri, gorod, Plzen, avek, Aelit, Спостерігач, mil12, dmsnet, Ал1, Сотка, Тор, Jivaquake, GUGA, Ahrot, DFMB, Фарбований Лис, Марта, Макс14, chuka, Aldar, Мамай_СА, _capitano_, DaNik, perevod, SVD, Ash, AK73, Kuzya, Setsuna, Geny, Ita, vitamin, Allegro, TimmiApostolMS, толстолобик, алекс_12, meg, Olegae, ХАБАРОВСЬК, Amid, MX01, S.Gap., Доросла людина, dikiy, Schroedinger, znakomec, Зєльоний крокоділ, b_ware, Oleg_VT, andrei, t.rex, igovano, borderlander, Pадник, Chuk, гуманист, KenGuru, Zumex, vsesvit, tocha, dex200200, Себастьян Перейра, andry, JLK, Dimka, WebMan, Sentinel
Користувачів Online: 273
по алфавіту
   
мова про те, щоб відсортувати

а. я не поняла сразу, про что ты :)
я хз, за каким принципом оно тут сортуеться
   
кнопка YouTube не працює для лінків типу http://youtu.be/vnTN4Eqoj2c?t=1m50s (отриманих стандартною фічою ютуба Share)
   
кнопка YouTube не працює для лінків типу http://youtu.be/vnTN4Eqoj2c?t=1m50s (отриманих стандартною фічою ютуба Share)
перепишу regexp (хоч я в них і не сільон)
   
> rastamanchik написав:
> тарадайка, 11 січня 2015 10:58:14
> кнопка YouTube не працює для лінків типу http://youtu.be/vnTN4Eqoj2c?t=1m50s (отриманих стандартною фічою ютуба Share)
> перепишу regexp (хоч я в них і не сільон)

я також не гуру регекспа, але троха поколупався...

у файлі scripts\javascript.js заміни функцію editor_tools_handle_youtube() на:

Код: [Select]
function editor_tools_handle_youtube()
{
    var youtube = prompt(editor_tools_translate("Введіть url на відео youtube наприклад \nhttps://www.youtube.com/watch?v=O9Y6Uhi8hnI"), '');
    if (youtube == null) return;

    youtube.replace(new RegExp("(https?://)(www\.)?youtu\.?be\.?(com)?/(watch[?]v=)?(.+)", "g"),
        function($0, $1, $2, $3, $4, $5) {
            youtube = $5.replace("?", "&");
        }
    );

    youtube = editor_tools_strip_whitespace(youtube);

    if (youtube == '') {
        editor_tools_add_tags('[youtube]', '[/youtube]');
    } else {
        editor_tools_add_tags('[youtube]' + youtube + '[/youtube]', '');
    }

    editor_tools_focus_textarea();
}


тестувалось на
Код: [Select]
http://www.youtube.com/watch?v=O9Y6Uhi8hnI
[url]https://www.youtube.com/watch?v=O9Y6Uhi8hnI[/url]
http://youtube.com/watch?v=O9Y6Uhi8hnI
[url]https://youtube.com/watch?v=O9Y6Uhi8hnI[/url]
http://www.youtube.com/watch?v=O9Y6Uhi8hnI&t=1m50s
[url]https://www.youtube.com/watch?v=O9Y6Uhi8hnI&t=1m50s[/url]
http://youtube.com/watch?v=O9Y6Uhi8hnI&t=1m50s
[url]https://youtube.com/watch?v=O9Y6Uhi8hnI&t=1m50s[/url]
http://www.youtu.be/vnTN4Eqoj2c
[url]https://www.youtu.be/vnTN4Eqoj2c[/url]
http://youtu.be/vnTN4Eqoj2c
[url]https://youtu.be/vnTN4Eqoj2c[/url]
http://www.youtu.be/vnTN4Eqoj2c?t=1m50s
[url]https://www.youtu.be/vnTN4Eqoj2c?t=1m50s[/url]
http://youtu.be/vnTN4Eqoj2c?t=1m50s
[url]https://youtu.be/vnTN4Eqoj2c?t=1m50s[/url]

працює (в смислі вставляє тег [youtube] у "textarea", який потім нормально відображається)
але час початку відтворення все рівно не вставляється в остаточний html

P.S. до речі ще одна бага - урли в тегу
Код: [Select]
загортаються в теги [url]

Останнє редагування: 17 січня 2015 11:13:52 від тарадайка
   

Цю тему переглядають:

0 Користувачів і 1 гість
 
Повна версія