Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

Зимова Італія (фото). Гастрономічний роман

Нагадую, шо внаслідок циклону, снігу, коньяку та зречення Папи Римського
я - фотограф без фотоапарата, водій без руля, танцор без ... закреслено ну, без того шо заважає поганим танцюристам :D

Перехід між Венецією та Римом покажу ось якось так так.
Серце крається, адже я тагаю з собою по Італії сумку з лінзами, штатив і дохлий фотоапарат, шляк би це трафив!

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-3-rome/89.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-3-rome/90.jpg
   
Рим зустрічає нас українським прапором на готелі і, чомусь, портетом Юлії Тимошенко на Капітолійському (здається, Капітолійському, нє?) пагорбі

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-3-rome/91.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-3-rome/92.jpg
   
Біля нашої тераси ростуть пальми та оливкові дерева

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-3-rome/93.jpg

Ми багато часу проводимо в парку з назвою Вілла Памфілі (Villa Doria Pamphilj), гуляємо, їмо, кавуємо та пікнікуємо, дивимося як бідують прості римляни-пролетарі,
тут ми нарешті остаточно відчуваємо грізну італійську зиму

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-3-rome/94.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-3-rome/95.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-3-rome/96.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-3-rome/97.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-3-rome/98.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-3-rome/99.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-3-rome/100.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-3-rome/101.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-3-rome/102.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-3-rome/103.jpg
   
Катаємося зимовими римськими околицями, дивимося на жорстоку експлуатацію італійських селян та ніяке море біля Риму.
Біля Риму є не тільки те все про шо ви знаєте, а ще й море, ви знали це? Я от якось ні :)

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-3-rome/104.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-3-rome/105.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-3-rome/106.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-3-rome/107.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-3-rome/108.jpg
   
Не менше часу ми проводимо на пагорбі Джаніколо над ботанічним садом, види звідтам не передаються словами і не передаються мобільними телефонами.
Це - Рим, це вічне місто, яке було центром світу ще тоді, коли наші грандіозні предки вели війни за шмат м'яса чи мішок кримської солі.

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-3-rome/115.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-3-rome/116.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-3-rome/117.jpg


Панорами з цих місць (тут не влізають, відкривайте в новій вкладці кому цікаво)

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/IMAG0536.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/IMAG0541.jpg
   
Багато гуляємо цим містом. Вибачте, якісних фоток туристичних принад Риму в Інтернеті валом, мені встидно показувати фотки з мобільного. Все бачили, всюди були, шо кому цікаво - розкажу.

Після масштабів Риму простим прикарпатським вуйкам скоро стане зрозуміло,
шо Львів - то таке собі маленьке миле містечко десь в Європі, шо трохи побувало під окупацією, але оклигує, правда, дуже потиху.
А Київ - то якесь таке ніяке, царсько-совдепівське місто чи тіпа соврємєнний рускій город чи взагалі невідомо шо то за фігня така :)

Тим часом ми годуємо і бавимо римських котів (яких заборонено годувати, вони утримуються і доглядаються італійським урядом).
Годуємо морських чайок, які прилітають перекусити до фонтану ді Треві.
Набуваємся, одним словом

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-3-rome/118.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-3-rome/119.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-3-rome/120.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-3-rome/121.jpg
   
Далі Ватікан
   
Re: Зимова Італія (фото). Гастрономічний роман

пентагоне, якщо попадеться (і досі не читали), почитайте книжку Ганапольського "Чао, Італія"
отримаєте задоволення
   
Дослідження Ватікану варто почати з музеїв Ватікану і обов'язково виділити на це день, а краще два. Так ми і зробили

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-4-vatikan/123.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-4-vatikan/124.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-4-vatikan/125.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-4-vatikan/126.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-4-vatikan/p1.jpg


Мене по роду роботи цікавило сучасне технічне музейне забезпечення, тому,
крім основної, я мав окрему, персональну екскурсію, але про це не тут і не зараз

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-4-vatikan/127.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-4-vatikan/128.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-4-vatikan/129.jpg
   
Лувр Лувром, але і Ватікан має в своїх закромах нівроку всього, нівроку

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-4-vatikan/130.jpg

Відділ живопису відкриває така собі гігантська картіна Матейка і, хоч на ній ніби намальовано пшека Яна Собєского,
я підозрюю, шо малювали його з Богдана Хмельницького :)

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-4-vatikan/131.jpg

Навіть мобільне фото трохи передає нереальну об'ємність цих намальованих статуйок. Чи це малював Мікеланджело, чи його учні (я це ще вивчу), але вестибулярний апарат разом з 3D-аналізатором в голові спотикаються і барахлять, коли ти бачиш намальовані фігури, штори, ліпнину та інші елементи декору, хочеш до них торкнутися, розглядаєш їх на віддалі навіть 10 сантиметрів і абсолютно не бачиш рівної стіни, на якій вони намальовані

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-4-vatikan/132.jpg

Сікстинська капелла. Тут я провів немало часу і так і не повірив своїм очам.
Щасливі ті люди, які мали можливість вже бачити це диво і звикнути до нього як до буденного мальовидла

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-4-vatikan/133.jpg



Редаговано разів: 1. Востаннє 21/02/2013 20:04 користувачем pent@gon.
   
Я вже писав, що за дивним збігом обставин, ми вийшли із Сікстинської капелли не з туристами,
а разом з якимись чуваками в рясах і потрапили прямо всередину Собору Святого Петра,
який був перекритий ще з обіду, де вже знаходилися тисячі людей і якраз саме розпочиналася остання Літургія теперішнього ще Папи Римського

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-4-vatikan/134.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-4-vatikan/135.jpg

Послухали величні хорали у виконанні двох органів та трьох хорів, побули на початку церемонії, якось випадково причастилися з рук кардинала Анджело Скола,
але додивлялися все це вже на площі перед Собором, не витримали, жінка не витримала.
Ну та й добре.
   
https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-4-vatikan/136.jpg
   
Ще одного дня ми таки залізли до того місця, куди бабахнула знаменита блискавка, на шпиль Собору

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-4-vatikan/137.jpg

Невелика частина панорами звідтам (відкривайте в новій вкладці, тут не вміщаєтсья все)

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-4-vatikan/p2.jpg
   
Re: Зимова Італія (фото). Гастрономічний роман

гарно, курде (tu)
   
Вразила, так би мовити, інфраструктура на самому даху Собору. Там і туалети, і фаст-фуди, і офіційні Ватіканські магазини з сувенірами/туристичними реліквіями.
Туалет на даху храму? Дивина для мене, вибачте :)

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-4-vatikan/138.jpg

Один з найкрасивіших кадрів, що бачать очі в Римі/Ватікані - колонада площі перед Собором Святого Петра, дерева високо над нею, голуби/чайки пролітають собі зграями... Краса

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-4-vatikan/139.jpg

У зв'язку з подіями навколо Папи зараз, всі вулиці навколо Ватікану заполонені машинами/станціями всіх телебачень світу, камери включені і чергують круглодобово, полюють за новинами.
Отак вони і співіснують - телевізійники та місцеві бомжі :)

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-4-vatikan/141.jpg
   
Зимова Тоскана крізь вікно швидкісного поїзда. Вікно брудне!!! Це практично неймовірно :)
Сюди треба їхати літом тут треба жити

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-5-firenze/142.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-5-firenze/143.jpg
   
Трохи сучасної Флоренції

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-5-firenze/144.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-5-firenze/145.jpg
   
Трохи Флоренції справжньої

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-5-firenze/146.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-5-firenze/147.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-5-firenze/148.jpg

Там, на задньому плані, вхід в один з найзначніших музеїв світу, в Галерею Уффіці, де ми провели тільки півдня, на жаль

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-5-firenze/149.jpg


Така собі "мєстная достопрімєчатєльность" - Давид, Мікеланджело :)
(оригінал тут же, всередині)

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-5-firenze/150.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-5-firenze/151.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-5-firenze/152.jpg
   
Бачити це вживу неймовірно. Очі кажуть: "Та це ж Фотошоп" :)

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-5-firenze/153.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-5-firenze/154.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-5-firenze/155.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-5-firenze/156.jpg
   
Але ми прямуємо далі. На Мілан. Флоренція сучасна проводжає нас по-своєму красіво

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-5-firenze/157.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-5-firenze/158.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-5-firenze/159.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28726487/fup/it/-5-firenze/160.jpg
   
Ще є трохи Мілану, Альп, великих озер Півночі Італії і трішки Швейцарії. На лижі цього разу не получилось, днів не вистачило :(

Кажіть шось, не знаю чи постити далі, чи цікаво це комусь. Завтра продовжу якшо шо.
   
Re: Зимова Італія (фото). Гастрономічний роман

в мене в тій кафешці на даху Уффіцці горобці намагалися сир з тарілки вкрасти :gigi:
   
KM_Nemo Wrote:
-------------------------------------------------------
> Чет не припомню, чтобы я когось спецом надыхав...


Бюджетна подорож Європою - це твоя ідея. Я використав, трохи...
   
Francaise Wrote:
-------------------------------------------------------
> горобці намагалися сир з тарілки вкрасти


Ви - безсердечна зараза! Не вкрасти, а взяти. Хто тут вдома, а хто - в гостях? :)
   
Re: Зимова Італія (фото). Гастрономічний роман

pent@gon Написав:
-------------------------------------------------------
> Francaise Wrote:
> -------------------------------------------------------
> > горобці намагалися сир з тарілки вкрасти
>
> Ви - безсердечна зараза! Не вкрасти, а взяти. Хто тут вдома, а хто - в гостях? :)


:=[]
хотіли б взяти, мали б попросити
а вони просто намагалися тарілку дзьобати :gigi:

а я їм щелбанів давала :shuffle:
   
Re: Зимова Італія (фото). Гастрономічний роман

МОЛОДЕЦ
   
а де ж про гастрономiю? :)
   
Re: Зимова Італія (фото). Гастрономічний роман

(tu)
   
Re: Зимова Італія (фото). Гастрономічний роман

еще расскажи (tu)
интересно получается :)
   
Зараз повечеряю огидними (поки що, сподіваюсь) українськими харчами і напишу пост про гастрономію.
Фоток їди не буде, соррі. Не фоткати ж священну італійську жратву (інакше не скажу) мобільним телефоном? 8-:
   
Francaise Wrote:
-------------------------------------------------------
> а я їм щелбанів давала


Я навпаки, мусів так відганяти свою жінку з прізвищем Грінпіс
від голубів на площі Нуомо в Мілані, качок на Ізолабелла, котів на тому ж острові та в Римі.

Вона їм все-все згодовувала - ось тобі і гастрономія!!! :)
   
ти житло як винаймав ?

хочу на 8 березня скокнути якщо вийде.
   
Re: Зимова Італія (фото). Гастрономічний роман

Бандер1вець Написав:
-------------------------------------------------------
> ти житло як винаймав ?
>
> хочу на 8 березня скокнути якщо вийде.


давай
в розвідку :D
потім скажеш що, де і як :D



Редаговано разів: 1. Востаннє 21/02/2013 22:01 користувачем garri.
   
Та як як, букінг.ком, хотелс4ю.ком (рекомендую) і т.д.
Але, таке, я не тільки в готелях жив, але й в гостях бував...

Шукайте колег/однокласників/родичів та й використовуйте, якшо є :)
   
garri Wrote:
-------------------------------------------------------
> потім скажеш що, де і як


Аво кажу ж :)
   
Re: Зимова Італія (фото). Гастрономічний роман

pent@gon Написав:
-------------------------------------------------------
> garri Wrote:
> -------------------------------------------------------
> > потім скажеш що, де і як
>
> Аво кажу ж :)


Бандер1вець розкаже мені пошагово
я ж лінивий :(
   
Доброго ранку. Отже, побанальнічаєм.

Спочатку була кава.
Ми - кавуни з досвідом і смаком, і Італія - та країна, де таким каволюбам треба жити. Рідко де і рідко хто там дозволяє собі продавати каву по ціні/якості ексклюзивних львівшьких кав'ярень чи кієвскіх кофєєн. Хіба що дуже сильно "елітні" заклади в туристичних місцях, де каву пити і не прийнято взагалі-то. До того ж, львівська чи віденська кава - це скоріше похідна віж турецької (можу помилятися, виправте), а італійська - це щось кардинально інше за смаком, це традиція еспресо. Рідна нам. Будь-де в Італії - в забігайлівках, барах, цукернях, перекусках, магазинах, на вокзалах, в офісах - ви знайдете неймовірну розкішну каву вартістю від 50 євроцентів до максимум 2 Євро. Від трьох - хіба що в Венеції та Римі і то виключно на базових туристичних маршрутах... Не треба і не можна боятися зробити хоча б 200 метрів убік від прохідних вулиць - саме там ми знаходили і справжню італійську каву, і натуральну італійську їду, і спокій.

Піцца.
Один з гастрономічних пунктиків - спробувати справжню. Приблизно після десятої ми закінчили це гибле діло та й навіки - не сподобалась українцям італійська піцца, ні класична неаполітанська, ні римська, ні північна. Та же в наших Піцах Челентанах - краща! :D Ну, таке, мені дуже і дуже вдалася піцца з морепродуктами в домашніх тратторіях Дорсодуро (малолюдний район Венеції) та Трастевере (цікавий середньовічний район Риму), там якісь специфічні рецепти і, важливо, дуже певний сир на піцці. А от жінці ніяка не сподобалася, засуха вона їй, особливо традиційна римська гидотна. Так і запишемо.

Сир. Сири.
Це капець. В житті б не думав шо можна так наїдатися сирами. Вони їх ріжуть, труть, мелять, смажать, варять, коптять, морозять, готують на грилі, поєднують та всяко іншими способами надругаюцця над. Подають на перше, друге, третє, на десерт і до кави. З вином, з медом, з пивом, з соусом чи з чим завгодно. Тут можна тільки заздрити і традиціям, і асортименту, і, особливо, якості.

Все те саме що про сири можна сказати про мнясо. Це ж де, це в Україні добре м'ясо і багаті м'ясні кухонні традиції? Тепер я довго сміятимуся з цього... Заледве вивчив назву - Прошутто Котто - і тільки ради цієї банальної вареної шинки на сніданок готовий емігрувати хоч завтра. Стандартний потенційний ковбасний емігрант, нє?

Хліб.
Україна - житниця Європи, кажете? Та до сраки. Такого смачного хліба/булок/солодкої випічки як в Італії ще не їв. Італійці щиро гордяться всією своєю кухнею, в тому числі і хлібами, але самі ж кажуть, що випічка у Франції ще краща... Що ж, пізніше спробую. У італійців, де яких ми гостювали чи в порядних нетуристичних ресторанах не їдять хліб холодним чи сухим - обов'язково попередньо прогрітим в духовці. Класна традиція.

З макаронами/рисом простіше:
і дома ми їмо виключно італійську пасту вже роками, тому там дивувалися хіба кумедній вартості різноманітної смакоти в магазинах та цікавим рецептам пасти чи різотто із, здавалося б, непоєднуваними речами.

Вино. Та інший італійський алкоголь - лікери, граппи, пива та всілякі просекко...
Без коментарів.

На цьому зупинюсь, ФУПу непотрібні кулінарні книги.
В загальному - вразила простота італійської кухні. Якщо риба - то свіжа, обовязково щойно зловлена, на пательню в оливкову олію на 2 хвилини і все - ніяких приправ, ніяких соусів, нічого не потрібно. Чистий живий смак. Те саме з м'ясом. Слово "кетчуп" в Італії - це смішно як мінімум.

Взагалі, якість та вибір продуктів навіть в провінційному супермаркеті в десятки разів більший ніж в нашому столичному Ашані чи Метро. А окремим блиском і понтом справжніх сеньйорів є купівля продуктів не в магазинах, а приватно, прямо на фермах, на фабриках, на винарнях, на пиварнях, на коптильнях, на сироварнях у виробників - їх сотні, їх тисячі, там чисті натуральні продукти, там часто існує черга, попередній запис на ось цей сир через півроку чи на ось це вино, яке продаватимуть через два роки і т.д. Адже найкращі такі виробники навіть не співпрацюють з супермаркетами - все розбирають прямо на порозі дому.
Чудовий бізнес :)

Одним словом, уміють італійці їсти. І люблять. І мають що. Нівроку.



Редаговано разів: 1. Востаннє 22/02/2013 09:41 користувачем pent@gon.
   
Re: Зимова Італія (фото). Гастрономічний роман

pent@gon Написав:
-------------------------------------------------------
> Доброго ранку. Отже, побанальнічаєм.
>
> Спочатку була кава.
> Ми - кавуни з досвідом і смаком, і Італія - та країна, де таким каволюбам треба жити.
> Рідко де і рідко хто там дозволяє собі продавати каву по ціні/якості ексклюзивних
> львівшьких кав'ярень чи кієвскіх кофєєн. Хіба що це дуже вже "елітні" заклади в
> туристичних місцях, де каву пити і не прийнято взагалі-то. До того ж львівська чи
> віденська кава - це скоріше похідна віж турецької (можу помилятися, виправте), а
> італійська - це щось кардинально інше за смаком. Рідне нам. Будь-де в Італії - в
> забігайлівках, барах, цукернях, перекусках, магазинах, на вокзалах, в офісах - ви
> знайдете неймовірну розкішну каву вартістю від 50 євроцентів до максимум 2 Євро.
> Від трьох - хіба що в Венеції та Римі і то виключно на базових туристичних
> маршрутах... Не треба і не можна боятися зробити хоча б 200 метрів убік від прохідних
> вулиць - саме там ми знаходили і справжню італійську каву, і натуральну італійську
> їду, і спокій.
>
> Піцца.
> Один з гастрономічних пунктиків - спробувати справжню. Приблизно після десятої ми
> закінчили це гибле діло та й навіки - не сподобалась українцям італійська піцца,
> ні класична неаполітанська, ні римська, ні північна. Та же в наших Піцах
> Челентанах - краща! :D Ну, таке, мені дуже і дуже вдалася піцца з морепродуктами в
> домашніх тратторіях Дорсодуро (малолюдний район Венеції) та Трастевере (цікавий
> середньовічний район Риму), там якісь специфічні рецепти і, важливо, дуже певний
> сир на піцці. А от жінці ніяка не сподобалася, засуха вона їй, особливо традиційна
> римська гидотна. Так і запишемо.
>
> Сир. Сири.
> Це капець. В житті б не думав шо можна так наїдатися сирами. Вони їх ріжуть, труть,
> мелять, смажать, варять, коптять, морозять, готують на грилі та всяко іншими
> способами надругаюцця над. Подають на перше, друге, третє, на десерт і до кави. З
> вином, з медом, з пивом, з соусом чи з чим завгодно. Тут можна тільки заздрити і
> традиціям, і асортименту, і, особливо, якості.
>
> Все те саме що про сири можна сказати про мнясо. Це ж де, це в Україні добре м'ясо і
> багаті м'ясні кухонні традиції? Тепер я довго сміятимуся з цього... Я заледве
> вивчив назву - Прошутто Котто - і тільки ради цієї банальної вареної шинки на
> сніданок готовий емігрувати хоч завтра. Стандартний потенційний ковбасний
> емігрант, нє?
>
> Хліб.
> Україна - житниця Європи, кажете? Та до сраки. Такого смачного хліба/булок/випічки
> як в Італії ще не їв. Італійці щиро гордяться всією своєю кухнею, в тому числі і
> хлібами, але самі ж кажуть, що випічка у Франції ще краща... Що ж, пізніше спробую.
>
> З макаронами простіше: і дома ми їмо виключно італійську пасту вже роками, тому
> там дивувалися хіба кумедній вартості різноманітної смакоти в магазинах та
> цікавим рецептам пасти із, здавалося б, непоєднуваними речами.
>
> Вино. Та інший італійський алкоголь - лікери, граппи, пива та всілякі просекко...
> Без коментарів.
>
> На цьому зупинюсь, ФУПу непотрібні кулінарні книги.
> В загальному - вразила простота італійської кухні. Якщо риба - то свіжа, обовязково
> щойно зловлена, на пательню в оливкову олію на 2 хвилини і все - ніяких приправ,
> ніяких соусів, нічого не потрібно. Чистий живий смак. Те саме з м'ясом. Слово
> "кетчуп" в Італії - це смішно як мінімум.
>
> Взагалі, якість та вибір продуктів навіть в провінційному супермаркеті в десятки
> разів більший ніж в нашому столичному Ашані чи Метро. А окремим блиском і понтом
> справжніх сеньйорів є купівля продуктів не в магазинах, а приватно, прямо на
> фермах, на фабриках, на винарнях, на пиварнях, на коптильнях, на сироварнях у
> виробників - їх сотні, їх тисячі, там чисті натуральні продукти, там часто існує
> черга, попередній запис на ось цей сир через півроку чи на ось це вино, яке
> продаватимуть через два роки і т.д. Адже найкращі такі виробники навіть не
> співпрацюють з супермаркетами - все розбирають прямо на порозі дому.
> Чудовий бізнес :)
>
> Одним словом, уміють італійці їсти. І люблять. І мають що. Нівроку.

(tu) (tu) (tu)
   
Re: Зимова Італія (фото). Гастрономічний роман

афігєть, як у нас тут класно. :)

рада, що вам сподобалась подорож і все пройшло ок.
   
Нажаль зараз Україна=неякісна їжа :(
   

Цю тему переглядають:

0 Користувачів і 1 гість
 
Повна версія