Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

пора

Re: пора

о ,тоді і куплю

Наче буде ще 12 дюймів, за слухами...
20-го презентація, вірогідно що і ці планшети покажуть.
   
Re: пора

їм
жінчиним батькам трохи передаю)))
в мене натура така ,вдома має бути повний запас харчів в асортименті
своїх ,домашніх


Просто масштабы у тебя промышленные.Сразу видно сильский хлоп  :laugh:  (tu)
   
Re: пора

а підсмажуватись кишка має на власному жирі
коли вариш смалець виходить і як виймаєш покриває кишку тоненьким шаром
коли вистигне то тільки фуяк на пательню і смажиш
а запах по кухні 8-)

А торкнешся виделкою - фуяк! - і трісне, з тихим хрускотом! І гречка з начинкою ліниво вивалюється!!!   X(
   
Re: пора
Bmx

одна проблема кров купити
купую сушену в порошку :(
Ви ж живете десь у селі, можна свої свині вигодовувати  ;) 
   
Re: пора

витягнув
   
Re: пора

Пан Гонта, треба у фейсбук на Rate my plate
   
Re: пора

пора  :laugh:
   
Re: пора

А торкнешся виделкою - фуяк! - і трісне, з тихим хрускотом! І гречка з начинкою ліниво вивалюється!!!   X(
ану ціхо, поети!
то вже пізно щоб ввечері таке-во їсти
   
Re: пора

по різному можна
можна в смальці, але я морожу
в мене морозилка є велика літрів на 200
тоді нормально збережеться, звісно

а то ми раз на два тижні купуємо на ринку такого як сказати...равлика домашньої ковбаси, зберігаю у нульовій камері
то до кінця тих двох тижнів вже таке...трохи слизьке зверху стає, але на смак нормально
   
Re: пора

ану ціхо, поети!
то вже пізно щоб ввечері таке-во їсти

Ну я ЯК тут будеш ціхо, коли воно постом вище так колоритно продемонстровано на фотці, з перших рук?!

Гонто, ну і ХТО ти після цього?!  :X
   
Re: пора

тоді нормально збережеться, звісно

а то ми раз на два тижні купуємо на ринку такого як сказати...равлика домашньої ковбаси, зберігаю у нульовій камері
то до кінця тих двох тижнів вже таке...трохи слизьке зверху стає, але на смак нормально
добре зроблена домашня ковбаса ніколи слизькою в холодильнику не стане)))
може висохнути але не стане слизькою
так само мясо правильно завуджене не псується
   
Re: пора

добре зроблена домашня ковбаса ніколи слизькою в холодильнику не стане)))

Може стати, якщо тримати в герметичному контейнері. Треба, щоб трохи "дихала", через папір.
   
Re: пора

Може стати, якщо тримати в герметичному контейнері. Треба, щоб трохи "дихала", через папір.
в мене ковбаси висять по кілька місяців в півниці і ще ніколи не обслизла
   
Re: пора

Може стати, якщо тримати в герметичному контейнері. Треба, щоб трохи "дихала", через папір.
ми й справді тримаємо у герметичному пакеті.. :(  Але нічого не вдієш - там же і сир зберігається, у т.ч. і м"який теж
   
Re: пора

завтра треба підлатати запаси
кілограм 10 довгодозріваючої шинки зроблю
   
Re: пора

ми й справді тримаємо у герметичному пакеті.. :(  Але нічого не вдієш - там же і сир зберігається, у т.ч. і м"який теж

Гонта он взагалі не загортає. Але без паперу ковбаса надто швидко висихає, хоча багатьом подобається і сильно висушена. Я люблю, коли тонесенька шкірка хрумкає, коли прокусити, а начинка - м'яка.
   
Re: пора

ми й справді тримаємо у герметичному пакеті.. :(  Але нічого не вдієш - там же і сир зберігається, у т.ч. і м"який теж
повісити на стриху
   
Re: пора

повісити на стриху

Ти собі не уявляєш, як в нас жарко літом буває. І білки б скоро тим ковбаскам раду дали.
   
Re: пора

Гонта он взагалі не загортає. Але без паперу ковбаса надто швидко висихає, хоча багатьом подобається і сильно висушена. Я люблю, коли тонесенька шкірка хрумкає, коли прокусити, а начинка - м'яка.
за два-три місяці проста українська вуджена ковбаса робиться надзвичайно смачна
мясо висихає а жир легко зферментований просякне мясо
куди там салямі
   
Re: пора

В нам теж, а у Львові готують; пробував - смачно.
В пані Лілі коло Володимира Великого - забігайлівка називалася "Флячки по-львівськи" були, смачно. І плов там смачний був...
До останнього часу, зараз змінились власники. і флячки зіпсувалися. Хто не знає що таке флячки, повідомляю інша назва рубці
   
 
Повна версія