Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

Сча буду жарить мойву

Re: Сча буду жарить мойву

Ти ба, яка!
То треба визначатися - чи гарнюнею бути, чи ситою і товстою! :rotate:
як тут на голодне чрево визначишся :weep:
   
Re: Сча буду жарить мойву

Недавно йду собі позаду однієї стрункої особи жіночого полу і прямо насолоджуюся  оптично  її фігурою ,бо фігура була просто виточена...  думала, що це молода дівчина років 20  :gigi: ...обганяю її і зазираю в обличчя,  щоб побачити чи вона така ж симпатична, як і струнка...    ;o     і тут бачу обличчя жінки дужи похилого віку, німкені...     не втрималися і сказала їй комплімент..   запитала, чи вона спортом все життя займається, що так класно виглядає в свої майже 80-ть...    вона відповіла,  що все життя  змушує себе жувати салатики в той час, коли інші її товаришки насолоджувалися чимось смачнішим  :gigi:   
Тримайся, Asti... :)
   
Re: Сча буду жарить мойву

https://m.youtube.com/watch?v=ut2Bm_CObF4
это в Турции хамсу жарят а не мойву в кукурузной муке скажу вам обалденнейше  (tu)
   
Re: Сча буду жарить мойву

это в Турции хамсу жарят а не мойву в кукурузной муке скажу вам обалденнейше  (tu)

В Одесі теж!
   
Re: Сча буду жарить мойву

у духовці мойва теж норм :)
   
Re: Сча буду жарить мойву

Говорят запах непередаваемый будет... да?

не мойва то херня..попробуй селёдку пожарить..

ото будет номер.

я помню..вьетнамцы как то начали жарить селёдку..(а яв гости к друзьям в общагу пришёл)
думал вся общага их нахер с 5 этажа повыбрасывает всех. :D  за селёдкой.. :D
   
Re: Сча буду жарить мойву

https://m.youtube.com/watch?v=ut2Bm_CObF4
шото и мне мойвы захотелось..наверное завтра тоже куплю.
   
Re: Сча буду жарить мойву

У духовій шафі стоїть скумбрія. :beee:
в мене сьогодні дорадо и сибас.
офігєнно смачно.
і головне, що у духовці не смердить)
   
Re: Сча буду жарить мойву

В духовке получается вкуснее и быстрее, плюс почти нет запаха
   
Re: Сча буду жарить мойву

Колись ще за Совка поїхали совки до Швеції. Захотілося їм мойви. Прийшли до рибного магазину і почали питати. Довго пояснювали, але мойви не було. Продавець хотів догодити, дізнавався і дізнався, що в Швеції мойва вважається  сорняковой рыбой і її в Швеції не продають.
Бідні шведи - не пробували мойви.  :)
   
Re: Сча буду жарить мойву

Я жарила селёдку. Не солёную.
Нормальный запах, обычный рыбный.
   
Re: Сча буду жарить мойву

 ;o жаріть мойву... ;o  задумался.
Она что...такая маленькая худєнькая і.... рибкой пахнєт?
   
Re: Сча буду жарить мойву

Я жарила селёдку. Не солёную.
Нормальный запах, обычный рыбный.
  (tu)  эти мифы про жаренную сельдь упорно ходят до сих пор....
   
Re: Сча буду жарить мойву

Я жарила селёдку. Не солёную.
Нормальный запах, обычный рыбный.
Ви не смажили її в цукрі, як то роблять в'єтнамці. Принаймні так вони робили у нас в гуртожитку. Народ розбігався.  :)
   
Re: Сча буду жарить мойву

  (tu)  эти мифы про жаренную сельдь упорно ходят до сих пор....

А ви спробуйте розмочити солону і посмажити. Потім поділитися досвідом.

Зі. В СРСР свіжих оселедців не продавали. Принаймні в Україні.
   
Re: Сча буду жарить мойву

тю , моя жінка постійно смажить сільотку
свіжу ,не солену
спочатку смажить а потім тушить в сметані
дуже смачна
   
Re: Сча буду жарить мойву

До речі, мойва дуже смачна маринована. Колись продавати ризькі банки з соленою мойвою. Яка з неї виходила маринована! То була моя фірмова страва. Рулетики. Гості замовляли наперед.
   
Re: Сча буду жарить мойву

А ви спробуйте розмочити солону і посмажити. Потім поділитися досвідом.

Зі. В СРСР свіжих оселедців не продавали. Принаймні в Україні.

Морожених продавали, сам купував
   
Re: Сча буду жарить мойву

Я жарила селёдку. Не солёную.
Нормальный запах, обычный рыбный.

Його смаженого добре у маринаді робити (томат, морква, цибуля)
   
Re: Сча буду жарить мойву

Морожених продавали, сам купував

Ніколи не бачив.
   
Re: Сча буду жарить мойву

Купил недавно и мойву и корюшку. Говорят корюшка вкуснее. Пожарил их вместе.
Корюшка оказалась полным гавном, по сравнению с мойвой. Сука, а дороже в два раза!
   
Re: Сча буду жарить мойву

Його смаженого добре у маринаді робити (томат, морква, цибуля)

Любителям всяких маринадов: Добавляют туда лук или чеснок только полные долбни и неуки. Дело в том что давление в каждой клетке сырого лука
где-то 20 атмосфер. И лук и чеснок априори ничего не дают в маридан. Это все равно что полистирола настругать в маринад.
Удивительно такое массовое заблуждение, когда шашлык маринуют и добавляют туда лук кольцами.
   
Re: Сча буду жарить мойву

А ви спробуйте розмочити солону і посмажити. Потім поділитися досвідом.

Зі. В СРСР свіжих оселедців не продавали. Принаймні в Україні.
;)  я к сельди жареной приобчился так сказать после  :)
   
Re: Сча буду жарить мойву

А ви спробуйте розмочити солону і посмажити. Потім поділитися досвідом.

Зі. В СРСР свіжих оселедців не продавали. Принаймні в Україні.
В ссср вообще не продавали селедки. Под видом сельди иваси продавалась салака.
   
Re: Сча буду жарить мойву

а что не так если лук в котлеты не положить?
:gigi: Дик, він туди і часнику не поклав.
   
Re: Сча буду жарить мойву

В ссср вообще не продавали селедки. Под видом сельди иваси продавалась салака.
була івасі ,тільки івасі ио не сільотка
салака то балтійська ,справжня сільотка
   
Re: Сча буду жарить мойву

сільотка маринована з цинамоном і медом
теж добра
   
Re: Сча буду жарить мойву

:gigi: Дик, він туди і часнику не поклав.

ужас...  :facepalm1: перевелись культурные женщины на ФУПе, политика виновата... :(

мущин надо хвалить, а не ругать, когда они хоть что-то готовят!  ;)
   
Re: Сча буду жарить мойву

була івасі ,тільки івасі ио не сільотка
салака то балтійська ,справжня сільотка
и то и то сельди, а жарить надо норвержскую или исландскую, справжнiх оселедцiв, там еще от сезона вылова зависит  :)
   
Re: Сча буду жарить мойву

ужас...  :facepalm1: перевелись культурные женщины на ФУПе, политика виновата... :(

мущин надо хвалить, а не ругать, когда они хоть что-то готовят!  ;)
о, це я так маму влітку сварила.
Тато смажить шашлик, а вона стоїть поряд і бурчить-то те їй не так, то це не так.
Я їй кажу: яка різниця як він смажить, головне смажить)))
   
Re: Сча буду жарить мойву

ужас...  :facepalm1: перевелись культурные женщины на ФУПе, политика виновата... :(

мущин надо хвалить, а не ругать, когда они хоть что-то готовят!  ;)

 :gigi: Дик, ми і хвалимо. Он скільки бажаючих на мойву зібралося, а він шось одморажуєцця. Вже готові і зі своєю сільоткою прийти, аби тіке позвав...
   
Re: Сча буду жарить мойву

и то и то сельди, а жарить надо норвержскую или исландскую, справжнiх оселедцiв, там еще от сезона вылова зависит  :)
та піздєц ,мені їхати зараз до норвегії))))
балтійську маю свіжу 500 метрів від хати, ловити тільки неохота тому купую в рибаків
   
Re: Сча буду жарить мойву

  (tu)  эти мифы про жаренную сельдь упорно ходят до сих пор....
міф не міф, але колись сусіди смажили, штин стояв тиждень  :bueee:
Мабуть солону смажили
   
Re: Сча буду жарить мойву

та піздєц ,мені їхати зараз до норвегії))))
балтійську маю свіжу 500 метрів від хати, ловити тільки неохота тому купую в рибаків
нема чого iхати  :)  добре що береш свiжесеньку  :)  :-B
   
Re: Сча буду жарить мойву

самая лучшая рыба - это колбаса ))
это я знал в теории давно
но прочувствовал конкретно на Камчатке
когда две недели давился крабами с икрой.
мойва ...ну  вонище и кушать нечего

еще и коты лучше салаку едят чем мойву ...
   
Re: Сча буду жарить мойву

я фотки не умею вставлять
а вообще...хе хе...хоть умеешь вставлять?... Или только жоска "дипрессируешь"...накачивая мышцы...
   
Re: Сча буду жарить мойву

нема чого iхати  :)  добре що береш свiжесеньку  :)  :-B

та шо він там  купує....  бреше, як завжди..
   
Re: Сча буду жарить мойву
LAR

Мойва ещё отварная вкусна,  с укропом.  Варить как раков,  только соли меньше. Чистить не надо.
   
Re: Сча буду жарить мойву

 B-) Гонта, відправ Ключніку баночку ...як його...сюрстрьомінга чи як там його... Нехай він на це жіночку якусь замане до себе.
Всьому фупу відразу профіт...
А тобі ...звісно ж щира подяка. Та плюс в карму
   
Re: Сча буду жарить мойву

а ти ролік на ютуб заливай. фотки то прошлий вєк...
Стрим краще
   

Цю тему переглядають:

0 Користувачів і 1 гість
 
Повна версія