Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

Сча буду жарить мойву

Re: Сча буду жарить мойву

давай фотоотчьоти
нашо тобі?
   
Re: Сча буду жарить мойву

я делаю по рецептам гугл.. сначала вот сча мариную ее в лимоне и соевом соусе с чесноком
Фу,извращение! (td)
 Обвалять в муке с солью,чтобы была вкусная корочка и на сковородку с достаточном количеством подсолнечного масла.Рыба должна быть влажной,чтобы мука приставала.ВСЁ!
   
Re: Сча буду жарить мойву

B-) Гонта, відправ Ключніку баночку ...як його...сюрстрьомінга чи як там його... Нехай він на це жіночку якусь замане до себе.
Всьому фупу відразу профіт...
А тобі ...звісно ж щира подяка. Та плюс в карму
сільодка як заходить то тягають її вудочками на 5-6 гачків
вона тут по 6зл за кг :laugh:
   
Re: Сча буду жарить мойву

Недавно йду собі позаду однієї стрункої особи жіночого полу і прямо насолоджуюся  оптично  її фігурою ,бо фігура була просто виточена...  думала, що це молода дівчина років 20  :gigi: ...обганяю її і зазираю в обличчя,  щоб побачити чи вона така ж симпатична, як і струнка...    ;o     і тут бачу обличчя жінки дужи похилого віку, німкені...     не втрималися і сказала їй комплімент..   запитала, чи вона спортом все життя займається, що так класно виглядає в свої майже 80-ть...    вона відповіла,  що все життя  змушує себе жувати салатики в той час, коли інші її товаришки насолоджувалися чимось смачнішим  :gigi:  
Тримайся, Asti... :)

Сзади пионерка,спереди пенсионерка! :)
   
Re: Сча буду жарить мойву

та шо він там  купує....  бреше, як завжди..
поцілюй мене в салюпа :laugh:
   
Re: Сча буду жарить мойву

Любителям всяких маринадов: Добавляют туда лук или чеснок только полные долбни и неуки. Дело в том что давление в каждой клетке сырого лука
где-то 20 атмосфер. И лук и чеснок априори ничего не дают в маридан. Это все равно что полистирола настругать в маринад.
Удивительно такое массовое заблуждение, когда шашлык маринуют и добавляют туда лук кольцами.

Чув дзвін...  :punish: В маринаді - це смажена і тушкована у томаті з морквою і цибулею, назва така страви загальноприйнята в общєпітє, домаринованих продуктів не має жодного стосунку
   
Re: Сча буду жарить мойву

А у нас вчора сайда була. Смажу в борошні, потім складаю, чергуючи шари маринаду та риби. На 5 годин на холод. Маринад: цибуля, соус Сацибелі, вода, цукор, олія, сіль, оцет. Мені смакує.
   
Re: Сча буду жарить мойву

Оселедці свіжозаморожені треба купувати. Почистити, замаринувати в соєвому соусі з лимонним соком, а потім завернути в фольгу і запікати в духовці 1 годину. Сморід той ще, але смачно!!А мойву краще в кукурузній муці. Теж смакота.
   
Re: Сча буду жарить мойву
rst

Может, "мойва" - это все же соседка?
Может, Вовчик не безнадежен?
   
Re: Сча буду жарить мойву

нототенія смажена -  (tu) . в ній стільки колагену, що пальці злипаються.
   
Re: Сча буду жарить мойву

нототенія смажена -  (tu) . в ній стільки колагену, що пальці злипаються.

Щось пропала з продажу. Я навіть на базу, звідки все надходить дзвонив. Нема.
   
Re: Сча буду жарить мойву

Щось пропала з продажу. Я навіть на базу, звідки все надходить дзвонив. Нема.
раніше в сільпо була. зараз на ринках. і ще краща, м"ясистіша ніж в сільпо була.
   
Re: Сча буду жарить мойву

 :( Здається капець... Ключніку... Він думав що він "прожаріт" мойву. ...Але виявилось навпаки.
 :(  Зараз у Ключіка не згинаються кінцівки...і язик одеревенів.
   
Re: Сча буду жарить мойву

 :D

так він вжарив тую Мойву чи не вийшло нічого ?
   
Re: Сча буду жарить мойву

а я розморожену рибу не можу їсти.
вбили рибу, вона почала псуватися, її заморозили і нам продали.
коли розморожується смердить трупом риби. фуууууу.
   
Re: Сча буду жарить мойву

а я розморожену рибу не можу їсти.
вбили рибу, вона почала псуватися, її заморозили і нам продали.
коли розморожується смердить трупом риби. фуууууу.
сюрстрьомінга тобі на вечерю... :laugh:
   
Re: Сча буду жарить мойву

:D

так він вжарив тую Мойву чи не вийшло нічого ?
вжарити можна тіко крівєдку  :D
   
Re: Сча буду жарить мойву

короче вышло невкусно .. больше эту гадость не куплю
   
Re: Сча буду жарить мойву

Зато вот это было очень вкусно



И это тоже было очень и очень ничёшно



Побыл Гонтой...  :blush2:
   
Re: Сча буду жарить мойву

Зато вот это было очень вкусно

Показати зображення...
И это тоже было очень и очень ничёшно

Показати зображення...
Побыл Гонтой...  :blush2:
і що ти мав на увазі під тими своїми...это и это??? ;o


   
Re: Сча буду жарить мойву

Зато вот это было очень вкусно

Показати зображення...
И это тоже было очень и очень ничёшно

Показати зображення...
Побыл Гонтой...  :blush2:
(tu) а барабуля це те саме, що бички?
   
Re: Сча буду жарить мойву

і що ти мав на увазі під тими своїми...это и это??? ;o




Я хтозна отчего ты не видишь картинки в моем сообщении  :sad:

Мышка, вона, "развидела".
   
Re: Сча буду жарить мойву

(tu) а барабуля це те саме, що бички?

Вроде - нет*.

Барабу́ли, или султа́нки — род рыб из семейства барабулевых.

Бычко́вые — семейство лучепёрых рыб из отряда бычкообразных.

Но когда жрёшь (именно так, не кушаешь, а просто жрешь, шо за ушами лящить), то там вся рыба одинаковая, в смысле - божественно-вкусная.

Но не ихтиолог я, могу и ошибаться.
   
Re: Сча буду жарить мойву

Я хтозна отчего ты не видишь картинки в моем сообщении  :sad:

Мышка, вона, "развидела".
мабуть тому що мишка...так би мовити...в наружкє?
   
Re: Сча буду жарить мойву

мабуть тому що мишка...так би мовити...в наружкє?
там фото смажених рибок. нічьо так.
   
Re: Сча буду жарить мойву

в Сильпо дорадо и сибас по 180 гр.кг..обе гуд..хотя сибас нравится больше
   
Re: Сча буду жарить мойву

в Сильпо дорадо и сибас по 180 гр.кг..обе гуд..хотя сибас нравится больше
(tu)
вчора вперше готувала, дуже смачно.
   
Re: Сча буду жарить мойву

мабуть тому що мишка...так би мовити...в наружкє?

Дотепно, дотепно!!!

 :good:   :smile3:
   

Цю тему переглядають:

0 Користувачів і 1 гість
 
Повна версія