Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

Итальянским рестораннам до Одессы...

Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

Для супермаркета головне не смак, а товарний вигляд і термін зберігання.
Грунтових помідорів та огірків, які визрівають під відкритим небом в Європі дуже мало.
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

хм...бичок, ставридка, бараболька вроде...тюлька...в Одессе теж самє...
исчо и устриці украинские появились...

Еще и смачнее... 
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

Хіба у бабусь і то нечасто.
теща у меня на даче решила маленький огородик замутить.посадила всякого,ну пару сортов помидоров-выросло редкое говно(((
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

Мало що є для чого.
Я кажу про типовий спосіб - приправа.
Типичный способ, то такое...
Пиво с монпасье пили?
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

Я в Англії у поляків купую "малинові" - нормальні.
В суперах є ще різні дрібні - наприклад, sugardrops, теж нормальні. Але коштують вони по 6-8 фунтів за кіло.
У Франції в суперах вибір помідорів більший і є дуже пристойні.

Лоток на базарі в Сицилії.
Показати зображення...
До родини в емільі романіі мені ж не так далеко. Помідор там теж саме що тут. В суперах на маркетах. Я на рибний маркет там хожу щоб морепродуктіами не морожених посмакувати. В Габсбургів з тим швах.
Трохи шарю де що купити.
І писав я не про смак помідора товстошкурого що лежкість має і в суперах украінських продається а про наш базарний помідор з Украіни. Жовтий гігант, динний, рожевий мед, адмірал.
Таке тут просто не вирощуть.
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

Для супермаркета головне не смак, а товарний вигляд і термін зберігання.
Грунтових помідорів та огірків, які визрівають під відкритим небом в Європі дуже мало.
Согласен полностью.
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

теща у меня на даче решила маленький огородик замутить.посадила всякого,ну пару сортов помидоров-выросло редкое говно(((
Правильна розсада з лютого. Навоз перенос під скло. Правильно відкрити щопять днів обробляти і через пару сезонів буде правильне насіння і відповідно врожай. Якщо через три роки помідори лайно тещу в топку :)
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

теща у меня на даче решила маленький огородик замутить.посадила всякого,ну пару сортов помидоров-выросло редкое говно(((

 (P)

З чого вона його хотіла виростити ?  З зернят 60 - 80-х років ? Ще збереглись ?

Ви гарадскіє такіє забавниє.. X(
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

В жодному одеському ресторані не буде навіть хліба такого смаку як в тоскані
+100
Навіть простецьку чабату не зможуть відтворити.
Нема ніде такого хліба, офіційно заявляю. Хоча хліба майже не ім.
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

хм...бичок, ставридка, бараболька вроде...тюлька...в Одессе теж самє...
исчо и устриці украинские появились...

Гм




Це березень

   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

ще дам наводку.

купувала на базарі у тітки - спробувала -помідор цукор просто.
вигляд має -серелня гостренька сливка -рожева плямиста и попка з зеленцою. порепані. я завжди обираю порепані -люблю такі. мені вони смачніші.

питаю у тітки -ого які солодки -це що за помідор?
а вона мені каже: так-так, в мене тільки високорослі. тому солодки. ось і круглі -пробуйте. пробую -солодки, курва. на вигляд: круглі, червоні таки, яскравого кольору, аж рудуваті. пахучи -пахнуть отим зеленим хвостиком. що з дупки стирчить.
А тітка знову своє -бачите, смачні, бо високорослі.


Отож -обирайте високорослі сорти томатів. )) І буде те що треба.
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

+100
Навіть простецьку чабату не зможуть відтворити.
Нема ніде такого хліба, офіційно заявляю. Хоча хліба майже не ім.

Так муки якої треба немає. Реально з твердих сортів. І це стосується не тільки пшениці.
Купив у нас в супері рис - басматі. Раніше ніколи проблем не було Смачний розсипчастий.
Зараз варю - 5 хвилин і в кізяк. Рисова каша. Ну от на фіга так тупо дурити  і пакувати замість басматі якусь замазку ?
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

(P)

З чого вона його хотіла виростити ?  З зернят 60 - 80-х років ? Ще збереглись ?

Ви гарадскіє такіє забавниє.. X(
теща с села,так шо мимо.все как положено и рассада и блеать конструкций нагородила из стекла.в общем как ,шо и куда и когда она в курсе :gigi:
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

до речі, в нас на півночі України цьогоріч помидори вродили, як скажені.
БАГАТО!! Різні!! Смачні. І Дешеві.

Великі рожеві, червоні, жлвті репані домашні плоди -5 грн. кило.
Херсонськи сливки -стандарт отой -продають по 7-9 кг за кило.

а наші -сортові: жовті, чорні, рожеві, сливки-перчики-хурма за формою по 5 грн/ кг.
акуєть...)))
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

+100
Навіть простецьку чабату не зможуть відтворити.
Нема ніде такого хліба, офіційно заявляю. Хоча хліба майже не ім.

Та хрін з нею, з чабатою.
Тут українського житнього хлібу не можуть відтворити, щоб такий як раніше був.
Найближчий до того за смаком - це різні німецькі житні "бауернброти"
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

тещу в топку
не,теща хароша))
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

теща с села,так шо мимо.все как положено и рассада и блеать конструкций нагородила из стекла.в общем как ,шо и куда и когда она в курсе :gigi:

Та толку , що вона з села коли немає тієї що треба розсади. Ясна річ, що вона змогла щось там виростити, але "прєрвалась цепь поколєній"..
Ну от не пахнуть зараз помідори. Практично зовсім. В нормі вони та ще на такій жарі на тих лотках мали б так пахнути , що за кілометр чути.
А ми щщо маємо ? До носа підносиш і нуль .
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

Так муки якої треба немає. Реально з твердих сортів. І це стосується не тільки пшениці.
Купив у нас в супері рис - басматі. Раніше ніколи проблем не було Смачний розсипчастий.
Зараз варю - 5 хвилин і в кізяк. Рисова каша. Ну от на фіга так тупо дурити  і пакувати замість басматі якусь замазку ?
Хлеб делают из муки мягких сортов. Все и всегда.
Из твёрдых сортов делают макароны.
Но не из муки, а из макаронной крупки, примерно как манка.
Немецкий хлеб, из пекарни, получше чиабаты будет.
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

Та хрін з нею, з чабатою.
Тут українського житнього хлібу не можуть відтворити, щоб такий як раніше був.
Найближчий до того за смаком - це різні німецькі житні "бауернброти"
Український житній, це бородинський?
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

Хлеб делают из муки мягких сортов. Все и всегда.
Из твёрдых сортов делают макароны.
Но не из муки, а из макаронной крупки, примерно как манка.
Немецкий хлеб, из пекарни, получше чиабаты будет.

 (P)
Це вас комуняки навчили, які винищили тут гарну пшеницю твердих сортів  і ми зараз жеремо майже фуражне зерно ?

Угу. " Мільон - Родінє" . Тільки чого.
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

(P)
Це вас комуняки навчили, які винищили тут гарну пшеницю твердих сортів  і ми зараз жеремо майже фуражне зерно ?

Угу. " Мільон - Родінє" . Тільки чого.
Ну как бы Вам поделикатнее объяснить?..
Цемент делают из известняка,  а не из гранита. Хотя гранит гораздо твёрже. А гравий делают из гранита, а не из ивестняка. Технология такая.

Хлеб пекут из пшеницы мягких сортов. Потому, что его пекут.
А макароны делают из пшеницы твёрдых сортов, потому, что их варят. Технология такая.

А твёрдую пшеницу в Украине никогда не выращивали. И не будут выращивать.
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

Чим вище класність пшеницы - тим нижче врожайність . Ось тому ів СРСР і зараз продовжують гнати об*єми і пекти хліб з найнижчого четвертого класу.

Ось досвід "братів" , але в нас так само.

"

Какой же хлеб мы едим? Сами крестьяне предполагают, что из муки, получаемой из пшеницы четвертого класса. При этом эксперты рынка заверяют — на рынке России достаточно муки из пшеницы третьего класса. В частности — из произведенных в 2016 году 19 млн. тонн такой пшеницы, жители России съели меньше 13 млн. тонн. По словам Злочевского, дело не в недостаточности пшеницы третьего класса, а в экономике. «Хлебопеки покупают у мукомолов в больших объемах муку из пшеницы четвертого класса, она дешевле. Приобретать ее заставляет экономика. У хлебопеков цены „затрамбованы“ и если они используют муку более высокого качества, то не окупят собственное производство. Поэтому мукомолы транслируют этот спрос на зерно. Так выглядит цепочка», — резюмировал Аркадий Злочевский."

https://newsland.com/user/4297655705/content/zernovoe-prokliatie-rossii-khleba-mnogo-a-edim-drian/6001745
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

Ну как бы Вам поделикатнее объяснить?..
Цемент делают из известняка,  а не из гранита. Хотя гранит гораздо твёрже. А гравий делают из гранита, а не из ивестняка. Технология такая.

Хлеб пекут из пшеницы мягких сортов. Потому, что его пекут.
А макароны делают из пшеницы твёрдых сортов, потому, что их варят. Технология такая.

А твёрдую пшеницу в Украине никогда не выращивали. И не будут выращивать.

?

А це кому продають ?

Продажи на сезон озимых 2018 стартовали. Успейте заказать по первой цене

Тверда пшениця озима посівна. Канадський сорт Ріно.

https://agroexp.com.ua/uk/semena-ozimoy-pshenicy-tverdyh-sortov

Останнє редагування: 31 серпня 2018 13:58:49 від Людас
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

Та хрін з нею, з чабатою.
Тут українського житнього хлібу не можуть відтворити, щоб такий як раніше був.
Найближчий до того за смаком - це різні німецькі житні "бауернброти"
З тим маю комплекси бо австрійці хоч мозгами ніби дойч але понтовитіші. І коли купую хаузброт за 79центів кіло що втричі дешевше від іншого на касі ловлю погляди. Пояснити що він найбільше відтворює дарницький житній не будеш. Особливо вставляє купувати в суботу перед вихідним. Той хліб беруть слабо і в обід курва вже встигають наліпити -25% -50%. А хліб здоровий кілограмовий  а сусіди в основному правильні і я з тим хлібом соціальним і ще зі скидкою -50%. Ніяк не звикну.
А чіабата і інші хліби все то клас.
Але як істи борщ з чіабатою?
 :D
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

Український житній, це бородинський?

Ні. Це той, що круглий був по 20 копійок. Так і називався - український.
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

Нижчі класи пшениці мають мінімум клейковини не є поживними зате від них гарно набирає вагу худоба.
І люди в нас.

На відміну від тих же італіційців. Хоча умови в них гірщі. Степів немає. Зовсім. 
Бачив там як вони по схилах їпшеницю збирають спеціальною технікою..

Останнє редагування: 31 серпня 2018 14:22:23 від Людас
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

(P)

Вже ні.  Будемо і далі жерти те що корови та коні.
Не вже ні, а взагалі твердих сортів В Україні ніколи не вирощували.
В Казахстані вирощували, в Сибіру, а в Україні- ніколи.

Ніколи- це як завжди, але навпаки.
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

Не вже ні, а взагалі твердих сортів В Україні ніколи не вирощували.
В Казахстані вирощували, в Сибіру, а в Україні- ніколи.
Ніколи- це як завжди, але навпаки.

Та ви шо ?  А це кому на агробіржі продають ?  Назад  в Канаду ?




Продажи на сезон озимых 2018 стартовали. Успейте заказать по первой цене



Тверда пшениця озима посівна. Канадський сорт Ріно.


В Україні підходить для вирощування у всіх регіонах. Потенційна врожайність, за інформацією,  складає  140 ц/га. Реально в Україні отримували до 97 ц/га (Херсонська обл.) Середня урожайність в 2017 році склала в районі 60-85 ц/га.

https://agroexp.com.ua/uk/semena-ozimoy-pshenicy-tverdyh-sortov
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

?

А це кому продають ?

Продажи на сезон озимых 2018 стартовали. Успейте заказать по первой цене

Тверда пшениця озима посівна. Канадський сорт Ріно.
https://agroexp.com.ua/uk/semena-ozimoy-pshenicy-tverdyh-sortov

Ну нішева культура. В нас і нут вирощують, його хтось буде їсти в Україні?
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

Хлеб делают из муки мягких сортов. Все и всегда.

Из твёрдых сортов делают макароны.
5кг пакунок.
Переклад потрібен?
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

Ні. Це той, що круглий був по 20 копійок. Так і називався - український.
Сначала по 16 коп. По 20 коп. потом уже стало.
Украинский делают из смеси пшеничной и ржаной муки высшего сорта.
Правильная технология занимает двое суток.

Поэтому с ним никто из производителей не епётся сейчас.
Батон/багет в разы быстрее.
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

5кг пакунок.
Переклад потрібен?
Показати зображення...
Да, если можно.
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

5кг пакунок.
Переклад потрібен?
Показати зображення...

 :-B

До речі, тому італійці і мають в більшості іншу статуру ніж ми.
По-перше, що стільки хліба не ідять, а по-друге, що ідять з пшениці високого класу. Пшениці твердих сортів.
А в нас то ще з совка пішло . Аби чим напхатись і розказувати, що так і треба.
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

:-B

До речі, тому італійці і мають в більшості іншу статуру ніж ми.
По-перше, що стільки хліба не ідять, а по-друге, що ідять з пшениці високого класу. Пшениці твердих сортів.
А в нас то ще з совка пішло . Аби чим напхатись і розказувати, що так і треба.
Аргентицы хлеба не едят, а жопы шире плеч массово.
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

:-)o
Ні. Це той, що круглий був по 20 копійок. Так і називався - український.
точно Украінський. Його народ возить з Києва по сусіднім областям. Купував з 11хлібокомбінату тому певно назвав дарницький.
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

Да, если можно.
мука-крупчатка, идеально подходит для пасты и хлеба
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

В Україні є значний нереалізований потенціал вирощування твердої пшениці
...................

За його словами, в Україні твердою пшеницею засівають лише 16 тис. га. А щоб змінити ситуацію з твердою пшеницею, потрібно перелаштувати вітчизняні макаронні фабрики на використання для виробництва макаронів борошна твердої пшениці.
.........................

https://superagronom.com/news/831-v-ukrayini-ye-znachniy-nerealizovaniy-potentsial-viroschuvannya-tverdoyi-pshenitsi

Правда, в статті мене оця стереотипна  фраза  приколола .

" Зважаючи на те, що макаронні вироби з борошна м’яких сортів пшениці шкідливі для здоров’я, він пропонує на законодавчому рівні ухвалити рішення про переведення протягом найближчих трьох-чотирьох років усіх макаронних фабрик на борошно твердих сортів пшениці. Тоді, на думку виробника, буде і попит, і пропозиція, і хороша ціна."

А чого тільки макаронні ? Макарони з м*яких сортів шкідливі , а хліб, пляць , корисний ?
   
Re: Итальянским рестораннам до Одессы...

Для справки:

Мука из твердых сортов пшеницы – это не только полезный ингредиент, но и незаменимый для приготовления настоящего теста для пасты. Именно благодаря использованию семола удается сделать итальянские макароны лучшими (не считая правильных пропорций и технологий сушки).

Мука семола в своем составе имеет значительную часть оболочки зерна, благодаря чему в составе больше клейковины, а крахмальные частички тверже. Такой продукт отлично впитывает воду и держит свою форму и считается «сильным» (сила муки – термин, отражающий способность к впитыванию воды и созданию теста после замеса). Цвет выпечки, в свою очередь, имеет желтоватый оттенок и другую структуру мякиша. Поэтому Вы с легкостью сможете изменить вкус уже привычной для Вас и семьи выпечки простой сменой данного ингредиента. Главное – учесть все особенности и свойства.

В составе муки грубого помола содержится больше белков (13-15%) и меньше углеводов, благодаря чему она считается очень полезной и питательной для нашего организма: содержит огромное количество минералов, солей и витаминов B1, B3, E. Многие из нас уже замечали ее упоминания в диетах и советах по правильному питанию. Если Вы не можете заставить себя отказаться от мучного, лучше сделать такую еду не такой вредной и, в определенной степени, полезной.

Зачем нужна семола:

Незаменима для приготовления теста для пасты твердых сортов пшеницы;
Имеет значительную силу и 13-15% протеинов в составе;
Отлично подходит для выпечки полезного домашнего хлеба;
С таким тестом просто и легко работать: оно держит форму и впитывает большое количество воды.
   

Цю тему переглядають:

0 Користувачів і 1 гість
 
Повна версія